Üdvözöljük a Pacsirtaház (vendeghazegerszlok.hu) weboldalán!

Üdvözöljük a Pacsirta Vendégház weboldalán!

A Pacsirta Vendégház Egerszalókon a világhírű gyógyforrástól 1200 m-re elhelyezkedő épület. A felújított, igényesen kialakított vendégház a tetőtérben elhelyezkedő 5 szobában 10 fő befogadására alkalmas. Az ezen a szinten kialakított, konyhablokkal is ellátott – hatalmas társalgó kitűnő hely az étkezés és a közös programok lebonyolítására. Valamennyi apartmanunk a társalgóból nyílik. Szobáink felszereltsége ( 82 cm átmérőjű LCD TV, mini konyha, klíma, saját fürdőszoba, beépített szekrény, szúnyogháló, redőny, 4 szoba francia erkélyes) kényelmes aktív kikapcsolódást biztosít minden kedves Vendégünknek. Az udvaron zárt, díszburkolattal ellátott tér biztosítja a gépkocsi parkolást. A gyönyörű pázsittal rendelkező parkosított pihenőkertben fedett, csak a vendégek által használt teraszon, vagy nagyobb társaság esetén sörpadok mellett, fogyaszthatók el bográcsban főtt, grillezett, illetve nyárson sült finomságok.

Amit Vendégeinknek kínálunk:

 •  ingyen légkondícionáló használat
 • 100 %-os pamut ágynemű és törölköző használat
 • gyommentes pázsit, ahol mezítláb sétálhat
 • Vendégházunk 18 db Gobelin képpel díszített
 • nyári estéken tücsökzenét hallgathat
 • a fürdő már gyalog is 10 perc sétával biztonságosan megközelíthető a kert végében futó bicikliúton.

Működésünk során elért minősítéseink:

 • 4 napraforgós Nemzeti Tanusító Védjegy a korábban érvényes minősítési rendszer szerint.
 • Gyógyvizek Völgye Virágos Portája 2014 és 2015 évben
 • az ország legnagyobb szállásközvetítő portálján 2013-ban Kiváló Szálláshely, 2014-ben Minősített Szálláshely, 2015-ben  Kiváló Szálláshely, 2016-ban, 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben a  valamint 2022 ben 2023 ban a vendégértékelések átlaga 9,9 a maximum 10 pontból

Vendégházunk különös figyelmet fordít a környezet védelmére, megújuló energiát hasznosítunk, biokertben termesztjük konyhanövényeinket, csak 100%-os pamut ágyneműt és törölközőt használunk.

 

Vendégházunk szobái:

 1. Sárga szoba: franciaágy, francia erkélyes
 2. Rózsaszín szoba: franciaágy, francia erkélyes
 3. Bordó szoba: francia ágy + 1 fotelágy, francia erkélyes
 4. Zöld szoba: francia ágy + 1 fotelágy, francia erkélyes
 5. Narancs szoba: 2 db egyszemélyes egymás mellé helyezhető ágy.

Vendégházunk az OTP, MBH, K&H bank által kibocsátott SZÉP kártya elfogadóhely!

Egerszalók legfőbb nevezetessége: a kalcium-magnézium hidrogén karbonátos összetételű gyógyvíz, mely ilyen összetételben a világon mindössze három helyen fordul elő. A vendégház nagyságának köszönhetően kíválóan alkalmas csapatépítő tréningek megtartására, vagy baráti, családi összejövetelek szerverzésére. Étkezési lehetőség 300 m-en belül. Tekintse meg galériánkat, amelyből betekintést nyerhet vendégházunk szobáiról, szolgáltatásairól! Ha elnyerte tetszését vendégházunk a kapcsolatok menü alatt megtalálhat minden elérhetőséget, melyeken állunk leendő és visszatérő vendégeink szíves rendelkezésére! A Pacsirtaház egész évben várja kedves vendégeit!

Tisztelettel: Tóth Tihamérné (Pacsirta Vendégház)